Coaching

Har du en längtan att vilja förändra något i ditt privatliv eller i ditt arbetsliv?

Vill du stärka din självkänsla, få en bättre balans i livet, utveckla en relation, minska stress, öka ditt välbefinnande, skapa en ny inspiration i ditt liv, utveckla ditt föräldraskap,  komma igång med någon aktivitet?
Då är coaching en hållbar och kraftfull samtalsmetod för att du ska nå din längtan och ditt mål.

Coaching
Coaching bygger på tilltro till klientens egna resurser och att klienten själv har svaren och lösningarna inom sig. Min uppgift som coach är att jag hjälper dig att nå dina mål genom att jag lyssnar aktivt och ställer öppna utvecklande frågor. I samtalen fokuserar jag på det positiva, på nuet och framtiden. Tillsammans med mig går du framåt med fokus på att du ska hitta dina lösningar och dina möjligheter.

Hur det går till
Vi träffas 6 gånger där första tillfället är ett uppstartsmöte som varar 45 minuter. På det mötet går jag igenom vad coaching innebär, dina förväntningar på mig som coach, din målsättning samt praktiska saker om när, hur och var vi ska träffas. De efterföljande mötena är 1 timme långa och varje tillfälle resulterar i ett delmål som tar dig närmre ditt mål.

Ungdomar
Jag coachar även ungdomar som vill förändra, förbättra eller utveckla något, tex att utveckla något i sitt skolarbete, utveckla en relation, stärka sin självkänsla, öka sitt välbefinnande mm.

Walk and coach
Varför inte ta en promenad medan jag coachar. När vi rör oss frigör vi våra tankar på ett positiv sätt.

Intresserad och vill veta mer
Hör av dig till mig via mail eller telefon.

Referenser
”Elisabeth är en väldigt varm och inkännande person som i sig själv är väldigt förtroendeingivande. Hon har med tydlighet och värme vunnit mitt förtroende och jag rekommenderar henne varmt till andra som behöver ett bollplank som effektivt studsar bollen tillbaka.”

 

Jag är utbildad ICF coach vid Polhage&Lundberg i Malmö och följer ICF:s etiska riktlinjer.